maandag 4 november 2013

Lotte's Look of the Week: Fluffy!

Let's get fluffy! 


Benieuwd waarmee je de aankomende kou trotseert? Read on!


Deze keer geen streetstyle Look of the Week, maar een look geshoot in onze winkel Marilot in Nuenen! Met deze aaibare look ben je niet alleen helemaal on-trend, het zit ook nog eens super comfortabel. De fluffy trend zie je vooral terug in fijne, donzige vesten en truien met print of effen. Dalen de temperaturen beneden het vriespunt? Draag dan een denim of print blouse onder je fluffy sweater! 

De crème kleurige knit van By Malene Birger uit Lotte's look combineert het mooiste met een skinny broek, zoals deze printed jeans van 7 For All Mankind. De collectie van het merk uit LA staat bekend om de perfecte pasvorm en verschillende Hollywood celebs, zoals Cameron Diaz, zweren erbij. Ook wij zijn fan en het label mag dus niet ontbreken in één van de looks! De suède wedge enkellaarsjes van het Nederlandse Humanoid geven de finishing touch aan Lotte's outfit. 

Alle items (behalve de sold out knit van By Malene Birger!) shop je op Bylotte.nl en bij onze winkel Marilot, Vincent van Goghstraat 7, 5671 GW in Nuenen.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten