dinsdag 3 december 2013

Lotte's Look of the Week: T-A-R-T-A-N

Do we have to spell it out?


Liep je vroeger tijdens je punk periode al met de bekende ruit? We've got news for you: De ruit is anno 2013 back in business! De modehuizen zoals Saint Laurent, Givenchy en Moschino bliezen de tartanruit nieuw leven in op de catwalks. Ook in het straatbeeld in deze print steeds vaker te zien. 

De ruit is dit seizoen terug te zien in verschillende vormen. Lotte kiest voor een pantalon met het tartan printje. De pantalon van het Italiaanse label Patrizia Pepe wordt gecombineerd met een zwart, leren biker jack (Sold out!) van Ibana, en een coole vilten hoed van Ibana. Met de enkellaarsjes van Vic geef je de look wat extra chiqueness

Ben je bang dat je met tartan in je outfit neigt naar een schotse kermis? In deze look kan je zien dat het niet lastig hoeft te zijn om met de vrij drukke print toch een rustig geheel te krijgen. Play it safe en kies voor een effen combinatie bij de tartan, het liefst in een zwarte kleur. Ook denim is een goede combi bij het ruitje.

PLUS, een bijkomend voordeel aan deze look is dat je de tartan broek van Patrizia Pepe en laarsjes van Vic nu shopt met 40% korting tijdens onze huge Wintersale! YAY! 

Alle items shop je op Bylotte.nl en bij onze winkel Marilot, Vincent van Goghstraat 7 in Nuenen.

Fotografie: Alexia van der Meijden Photography







Geen opmerkingen:

Een reactie posten