maandag 10 maart 2014

Sneak Peek fall/winter '14/'15

We waren op inkoop en namen mee...


We hebben de zomer al in onze bol, maar tegelijkertijd zijn we bezig met de nieuwe wintercollectie. De inkopen voor het nieuwe winterseizoen 2014/2015 zijn in volle gang!

Lotte ging daarvoor naar de meest modieuze stad van België, Antwerpen! En daarna reisde ze af naar Rotterdam. Het Parijse merk Vanessa Bruno en Athé by Vanessa Bruno werd als eerst bezocht. De collectie is inspirerend en vol met mooie kleuren en materialen. Veel mooie bruintinten, monochroom en contrasterende combi’s. Lotte heeft een paar leuke items weten te scoren! Ennnn… een onwijs gave tas!





Bij Pura Lopez lieten ze ons een gehele wand ‘pareltjes’ zien. Een prachtige collectie aan damesschoenen. Persoonlijkheid en vrouwelijkheid staat hier centraal en dat zie je zeker terug in de stijlvolle ontwerpen. Er word gebruik gemaakt van het zachtste leder en er zijn veel mogelijkheden in kleur en ledersoorten. Niet moeilijk dus om hier wat moois te vinden!


Het merk Forte Forte was ook zeker een bezoekje waard. Dit merk is in 2003 gelanceerd door Giada Forte en haar broer Pablo en nieuw in ons assortiment. Hun discrete en jeugdige levensstijl proberen zij te vertalen naar licht en comfortabel handgeweven dameskleding. En dit is hun prima gelukt, wat een geweldige collectie! In een prachtig pand showen ze ons de collectie. Wat een kleurrijk geheel!
Zie je al iets moois hangen!?




Na al die mooie kleding te hebben gezien gaat Lotte op bezoek bij Faliero Sarti in Rotterdam. Want een outfit is niet compleet zonder een mooie shawl. En mooie shawls die hebben ze hoor! Een groot aanbod aan prachtige shawls van de beste materialen en de mooiste kleuren. En met groot aanbod hebben we niets te veel gezegd, honderden mogelijkheden en kleuren stalen. Geweldig!



Voor al dit moois zullen we nog een tijdje moeten wachten, helaas! Maar hierbij heb je toch stiekem kunnen meekijken en al een glim kunnen opvangen van de nieuwe wintercollectie 2014/2015!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten