dinsdag 18 maart 2014

Marilot Secret Fashion Event 2.0: De foto's!

Na maanden voorbereiding was het dan ein-de-lijk zover, het Marilot Secret Fashion Event 2.0! Wat hebben we genoten, hieronder een kort verslag van deze dag en vooral héél veel foto’s!


Ruim voor tijd stonden de eerste gasten bij de ingang van de top locatie, de oude Phillips kantine in Eindhoven. Om 13.00 uur werden de deuren geopend en stroomde het vol met onze goedgeklede gasten. Iedereen werd verwelkomt met een heerlijk glaasje bubbels en een cadeaubon van Marilot en Pluche Lingerie! Er waren tal van mooie standjes ingericht door geweldige bedrijven en merken zoals: IMYF (Binnenkort ook bij Marilot en Bylotte.nl verkrijgbaar!) met prachtige shawls, Pluche Lingerie, Cake 5 met overheerlijke macarons & taartjes, Kim van Kiro by Kim met haar onwijs mooie vesten, interieurdesign van JM-StyleEau de Cologne, Nikkie Nagels, D!zit, Cocoon, Bagel & Juice, Anna en Nina, Marloes en Marshia van Minitials, kortom stands die je niet voorbij mocht lopen!

Een hoogtepuntje van de middag waren de fashion shows. Onze modellen (die ook nog eens fantastisch dansten!) showden de nieuwste collecties voor de komende zomer. Nadat iedereen vol enthousiasme genoten had van de shows werd na elke show ook de Mariloterij gehouden. Deze mocht je echt niet missen, want je kon zomaar eens de winnares zijn van één van de te gekke prijzen! Blogger/stylist Lonneke Nooteboom van Style my Day presenteerde onze befaamde Mariloterij. Zo werd er een super mooi vest van Kiro by Kim naar keuze verloot, een prachtig armbandje van Minitials, Interieur advies t.w.v 200 euro door Jeanne van de Meulengraaf van JM style, een waardebon t.w.v 500,- van Marilot en nog veel meer moois! Vivian Reijs was ook aanwezig voor haar platform Vivonline samen met dochtertje Day. Mooie Day hielp met het verloten van een super healty voedingspakket van haar succesvolle mama. Tussen de shows en loterij door was er natuurlijk tijd om te winkelen en te socializen.

Aan zo’n heerlijke middag komt dan helaas ook een eind… Alle gasten gaan natuurlijk niet met lege handen naar huis, nee… iedereen kreeg een super gaaf shirt van het nieuw label van Joss Linssen en Lotte; JOSSBYLOTTE.

Geniet van alle foto’s, misschien sta je er ook zomaar tussen! Tot volgend jaar!

Fotografie: Hylke Greidanus Photography



































Geen opmerkingen:

Een reactie posten