woensdag 10 september 2014

Marilot Secret Fashion Event: Wat een fantastische dag!

Afgelopen zondag stond voor ons in het teken van alweer het derde Marilot Secret Fashion Event. Een prachtige dag met mooie shows, goedgeklede knappe gasten, heerlijke hapjes en drankjes en zoveel meer!


Het event vond plaats in Eindhoven, in de unieke industriële locatie Fifth NRE. De perfecte locatie voor een upcoming fashion event als het Marilot Secret Fashion Event. Ook deze editie participeerde een aantal bedrijven en merken met geweldige standjes, zoals de gave kunst van Artasticart, de heerlijke geuren van Eau de Cologne,  Kim van Kiro by Kim met haar prachtige vesten, Pluche Lingerie, Agua City Spa,  de jewels van KMO, de te leuke sieraden Dohtt, Detox Delight, interieurdesign van JM-Style en meer! Interieurstyliste Jeanne van de Meulengraaf van JM-Style was wederom verantwoordelijk voor de fantastische aankleding van de ruimte.

Fashion blogger/stylist Lonneke Nooteboom van Style my Day presenteerde onze befaamde Mariloterij. Tevens maakte zij onderdeel uit van de Best Dressed Awards jury, deze editie een nieuw hoogtepuntje van het terugkerende event. Samen met blogger Janine Breukhoven van Prêt a Pregnant en 'uberstylist' Bastiaan van Schaik velde ze haar oordeel over de best geklede gasten van de dag. De meest stylish gasten wonnen fantastische fashion cheques! 

Wat is een fashion event zonder fashion shows? Gedurende de middag showden onze modellen de nieuwste herfst/winter 2014 collectie op de felroze catwalk. Bylotte.nl model Robin nam de choreografie voor haar rekening wat de shows een extra gaaf karakter gaf. 

All good things come to an end, maar gelukkig hebben we de foto's nog. See you next year!

Fotografie: Hylke Greidanus Photography






















Geen opmerkingen:

Een reactie posten