maandag 24 november 2014

Lotte's addiction: Kiro by Kim vesten!

The story behind Kiro by Kim & Marilot!

Je hebt ze vast weleens voorbij zien komen via onze social media, gezien in de winkel, bij bekende Nederlanders zoals Leontine Borsato of misschien is het wel het belangrijkste item uit jouw garderobe: De vesten van Kiro by Kim


Via blogger Lonneke van Style my Day kwam Lotte voor het eerst in aanraking met de musthave vesten. Ze was op slag verliefd en deze musthaves moesten in de rekken van Marilot by Lotte hangen! Meteen werd er een meeting gepland door Lotte met ontwerpster Kim om de pareltjes van dichtbij te bewonderen. Terwijl de zomercollectie al in de schappen lag gingen de vesten al snel als zoete broodjes over de toonbank!

De vesten van Kim zijn bijzonder, omdat ze stuk voor stuk (in havenstad Rotterdam) handgebreid worden, van de meest mooie en natuurlijke materialen zoals heerlijke zachte wol, mohair en katoen. De kleuren worden bij elkaar gekozen om hiermee de mooiste combinaties te breien. Door het gebruik van 3 tot 5 verschillende soorten garen krijgen de vesten diepte en een luxe uitstraling met een speciale twist. De modellen zijn vaak een beetje 'shabby' en oversized wat helemaal aansluit bij Lotte's stijl. Desondanks kan je de vesten casual, chique en stoer dragen! De vesten worden nu al 4 seizoenen verkocht in onze winkels en via de webshop en de collectie is inmiddels uitgebreid met gilets en shawls. Het is even een investering, maar dan ben je wel in het bezit van een uniek item wat elke dag mooier wordt! 

Check hieronder de nieuwste collectie van Kiro by Kim, o.a. gedragen door Lotte! Alle voorradige vesten zijn te koop in onze winkel en vanaf deze week verkrijgbaar op Bylotte.nl. Zie je hieronder een vest staan wat nog niet online te vinden is? Mail dan naar info@bylotte.nl!





             








1 opmerking:

  1. Hey Lotte! Wat een super blog heb je en ik ben helemaal gek op de vesten van Kiro by Kim! Ik zag je voorbij komen op Le Guide Noir: http://leguidenoir.com/blog/11424
    Nog gefeliciteerd met de geboorte van je zoontje! Ik zie het nu pas.
    X Sarah

    BeantwoordenVerwijderen